In ons atelier in hartje Haarlem organiseren wij verschillende soorten schilderworkshops voor groepen. Eén daarvan is de workshop ‘samen schilderen aan een meerluik‘. Hierbij werk je in een groep samen aan een schilderij, dat uit verschillende doeken bestaat. Een ideale activiteit voor een familiedag, vrijgezellenfeestje of afdelingsuitje! 

schilderworkshop haarlem, kromme gevel, meerluik, familie uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje schilderworkshop, samen schilderen, meerluik, haarlem, familieactiviteit, vrijgezellen, bedrijfsuitje schilderworkshop, samen schilderen, meerluik, haarlem, vrijgezellen, familie-activiteit
Hoe werkt de workshop schilderen meerluik

Stel dat de groep uit negen personen bestaat. Dan verdelen wij het gewenste schilderij over negen kleine doeken. Iedere deelnemer krijgt een doek met daarop een deel van het uiteindelijke schilderij onder zijn of haar hoede. Deze kan dit zelfstandig schilderen, maar moet daarbij natuurlijk wel afstemmen met degene(n) die het deel daarnaast maakt, zodat het uiteindelijk bij elkaar past. Het proces is bijzonder leuk en gezellig, het eindresultaat is verrassend mooi en leent zich uitstekend als cadeau voor het bruidspaar of om op de afdeling op te hangen. Het onderwerp kiezen we in overleg met de organisator en is afhankelijk van de beschikbare tijd en niveau van de deelnemers. Het leuke van deze workshop is dat iedereen mee kan doen, zelfs kinderen. De workshop vindt plaats in het monumentale pandje van galerie de Kromme Gevel in Haarlem, waar gezelligheid en kunst hand in hand gaan.

Eten en drinken

Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker te eten en drinken te krijgen tijdens de schilderworkshops. Wij kunnen dit voor je organiseren, maar regel je het li9ever zelf of neem je iets mee, dan kan dat natuurlijk ook. 

Kosten schilderworkshop

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, het onderwerp, de duur van de workshop en de verzorging. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken en een kostenindicatie te krijgen.

Aanmelden of vragen?

Mail, bel, of kom even langs!
De Kromme Gevel, Haarlem, tussen de Amsterdamse poort en het Teylers Museum
Spaarnwouderstraat 118, 2011 AH Haarlem
(06) 48 57 4695
info@krommegevel.nl