Portretten

Zoek je een bijzonder cadeau? Een handgeschilderd portret is dan zeker het overwegen waard.

Wij maken handgeschilderde portretten. Dat kan met een neutrale achtergrond, in een voor jou herkenbare omgeving of bijvoorbeeld in een fictieve historische of sprookjessetting. Alles is mogelijk. In gesprek met jou bepalen wij hoe het schilderij eruit moet zien.  Het portret kunnen we maken van een foto en/of live door te poseren.
Wij hebben ook portretten in de collectie. Allemaal handgeschilderd in olieverf.
Bekijk hieronder de portretten van de Kromme Gevel, geschilderd door Willem Bergisch. Wil je weten hoe het werkt als je een schilderij of portret door ons laat maken? Kijk dan bij schilderij in opdracht

Dierenportret

In deze schilderijen staan dieren centraal. Een aantal is (nog) in onze eigen collectie, een aantal zijn in opdracht gemaakt. Heb je een lievelingsdier of huisdier en zou je daar graag een schilderij van willen hebben? Willem Bergisch schildert graag een dierenportret voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom eens langs tijdens de Spaarne kunstroute.

Stillevens

Historische stillevens is het echte ambachelijke schilderwerk. Willem Bergisch heeft een serie stillevens gemaakt, geïnspireerd door de oude meesters en meer hedendaags werk. Licht en donker, schaduw en structuren. Kom langs en bewoner dit werk met eigen ogen.

Magisch realisme

De afgelopen jaren werkt Willem Bergisch met name in de stijl fantastisch/magisch realisme. Het geeft de ruimte aan je eigen visie en fantasie en prikkelt de verbeelding. De schilderijen hebben verschillende formaten. Kom langs bij de Kromme Gevel om de nieuwste werken zelf te bekijken.

Kinderportret

De kindertijd, zo’n bijzondere periode, die zo snel voorbij gaat. Wat is nou leuker dan je kinderen te laten vereeuwigen in een mooi schilderij. Een kinderportret is een bezit wat een leven lang van grote waarde is. Willem Bergisch maakt kinderportretten in opdracht. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave. Wilt u weten hoe het werkt als u een schilderij of portret door ons laat maken? Kijk dan bij schilderij in opdracht