Schilderles olieverf

schilderles

Wil je leren schilderen met olieverf, wil je je schildertechniek wat verbeteren of zoek je gewoon een plek waar je gezellig met anderen samen kunt schilderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons atelier in hartje Haarlem organiseren wij cursussen en schilderles in schilderen met olieverf. Gezelligheid, werken op je eigen niveau en in je eigen tempo staan hierbij centraal.

Bij onze schildercursus ‘schilderen met olieverf’ kun je zelf aangeven welk onderwerp je graag wil schilderen. Dat kan een stilleven zijn, een portret, een dier, noem maar op. De lessen worden gegeven door kunstschilder Willem Bergisch. Hij kan je de basisbeginselen van schilderen leren: van schets tot en met afwerking. Wil je helemaal zelfstandig werken, of experimenteren met andere materialen, dan kan dat natuurlijk ook!

‘Schilderen met olieverf’ duurt ongeveer 2 1/2 uur en vindt plaats op

dinsdagavond vanaf 19.00 uur,
donderdagavond vanaf 19.30 uur,
vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur.

Bij voldoende aanmeldingen zijn ook andere avonden en tijdstippen mogelijk. De groepen die nu lopen zijn in principe voor volwassenen. Je kunt instromen op ieder gewenst moment, mits er plek is natuurlijk.

Wil je de sfeer proeven en een keertje uitproberen? Maak een afspraak voor een losse les op proef. Je kunt dan met een losse les onderzoeken of het schilderen met olieverf en de aanpak van de Kromme Gevel bij jou past. Wil je graag met een groepje vrienden een cursus schilderen doen? Laat het ons weten, maatwerk is geen probleem!

Wat kost schilderles olieverf

De cursus in een reeks van 10 lessen, inclusief materiaal dat je gebruikt, krijg je voor een gereduceerd tarief van 250 euro. Betaling in termijnen is mogelijk. Betaal je liever losse lessen, dan kost dat 35 euro per keer. 

Aanmelden of vragenschilderles, schildercursus, haarlem, olieverf

Aarzel niet. Mail, bel, of kom even langs!

06-48574695 
info@krommegevel.nl
Spaarnwouderstraat 118 Haarlem